Nyhetsbrev
Kampanjvaror

M Picaut

M Picuat är ett av Hildurs populäraste märken. Produkterna är framtagna av Mette Picaut som väljer sina naturliga och ekologiska ingredienser med stor omsorg. Resultatet blir fantastiskt. Till exempel så är Precious Oil ett anti-age serum som ger näring och en silkeslen hud. M Picaut Skin Perfect Moisturiser ger fukt dag och/eller natt och är rik på närande havtornsfröolja, oliv-och aprikosolja från certifierade ekologiska odlingar.

M Picaut Anti Age-serie med havtorn-peptider samlar det bästa från olika världar. Dels det senaste inom forskningen om hur huden kan föryngras och dels med naturliga, rena ingredienser odlade med omtanke om vår jord.

Huden tar upp mer än hälften av det som smörjs på den. Mette Picauts serie, med 95-99 procent ekologiska ingredienser, stöder och stärker hudens naturliga funktioner. Kollagenhalten i huden ökas tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3 procent) vilket gör att serien samverkar till att ge en fastare hy med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning. Produkterna från M Picaut är skräddarsydda för att hjälpa hudens egen funktion.

Vi säger grattis till Mette! M Picauts Glorious Green Foaming Cleanser har vunnit i kategorin “Årets ansiktshudvård” på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016! Den fantastiska rengörings moussen var nominerad i klassen "Årets Ansiktshudvård 200-400 kr".

Produkter