Nyhetsbrev
Kampanjvaror

Braintree

Under våren 2017 byter Braintree namn till Thought! I och med namnbytet så sänker vi priserna på det som finns i lager av Braintree med 30-50%!  Du hittar de nya plaggen från Thought här...

Från Braintree har Hildur valt ut fina, klänningar, byxor, toppar och koftor i härliga färger och mönster. Braintrees kläder är i miljövänliga material som hampa, bambu, ull och ekologisk bomull.

Braintree är ett medvetet modeföretag med säte i Storbritannien. För Braintree är det viktigt att det etiska och humana genomsyrar hela verksamheten. I deras kollektioner återfinns ekofibermaterial som bambu, hampa och ekologisk bomull. Braintree arbetar för att bidra till att förbättra arbetsvillkoren för de som arbetar inom textilindustrin. De använder sig endast av leverantörer som accepterar uppförandekoder vilka innebär att de anställda har trygga förhållanden, en lön att leva på och är fria från trakasserier. De är också medlemmar av  Ethical Fashion Forum där de får hjälp och inspiration till att vara ett hållbart modeföretag. 

Produkter