Nyhetsbrev
Kampanjvaror

M Picaut vinner igen!

M Picaut vinner igen!

Vi säger grattis till hudvårdsmärket M Picaut som blivit storvinnare i brittisk skönhetstävling!

Det svenska hudvårdsmärket M Picaut på har imponerat på brittiska Beauty Shortlist Awards 2018. Totalt tog M Picaut hem fem priser, bland annat prestigefyllda ”Editors Choice” och ”Bästa skandinaviska hudvårdsmärke”.
”Vi har genomtänkta produkter av hög kvalitet som ger resultat och överraskar”, säger grundaren Mette Picaut om vinstregnet.


Över 600 skönhetsmärken deltog med tusentals produkter i brittiska Beauty Shortlist Awards 2018. En tävling som grundades 2009 av journalisten Fiona Klonarides i syfte att lyfta fram de bästa naturliga och ekologiska skönhetsprodukterna. Och när juryn med experter från skönhetsbranschen i London, New York och Sydney sagt sitt stod svenska M Picaut som en av de stora segrarna.
Och vinnarna är:
”Bästa nattmask”: Askungemasken Hydra Lagoon Overnight Mask, som bland annat innehåller halvädelstenen malakit
”Bästa kroppsolja”: Goodness Glow All Over Body Oil med havtorn och nyponros.
”Bästa duschgel”: Happy Sparkling Body Wash med aloe vera och citronmyrten.
”Editors Choice”: Ansiktskrämen Skin Detox Moisturiser
”Bästa skandinaviska hudvårdsmärke 2018: Hela hudvårdsserien från M Picaut!

Tanken bakom den svenska hudvårdssuccén M Picaut är att kombinera rena, allergenfria och ekologiska ingredienser, så långt det går, med exklusiva biopatent och ett modernt tänk. Tillverkningen sker i Falun, inga produkter testas på djur och nio av de elva produkterna i sortimentet är 100 procent veganska. ”Ekolyx för oss är närproducerat och förädlat hantverk, gjort med omtanke om både människor och miljö. Våra produkter ska ge både upplevelse och effekt!” säger Mette Picaut.

Du köper hela M Picauts skönhetsserie för kropp och ansikte online hos Hildur.se!
Produkter