Nyhetsbrev
Kampanjvaror

Eco Cosmetics

Eco Cosmetics omtyckta serie är ekologiskt certifierad oh 100% naturlig. Serien innehåller bland annat dag- och nattkräm, rengöringskräm, schampo, balsam, duschgel, hår- och hudvård till barn, solskyddsprodukter, mm.

Eco Cosmetics produkter är fria från syntetiska dofter, färgämnen och konserveringsmedel. Den ekologiska hudvården från Eco Cosmetics innehåller inga ämnen från djur och är inte heller testade på djur.

 Eco Cosmetic använder endast växtoljor från certifierade organiska plantor. Inga konstgjorda tillsatser används. De doftämnen som finns i produkterna består av rena essentiella oljor. Alla produkter från Eco Cosmetics är certifierade enligt de strikta reglerna för Ecocerts märkning av ekologisk och organisk kosmetik.

Nu finns Eco Cosmetics solskkydd som är en lotion. Den är något lättare att smörja in och kommer i en luftlös dispenser med 100ml. Den finns både som vanlig (ljusgul) och som Neutral (blå) med solfaktor 20, 30 och 50. Neutral är dessuom helt utan doft och alkhohol och därför extra bra för dig med känslig hud. 

Produkter